Bericht wordt vaak niet geplaatst

Algemene info over deze site. Suggesties e.d. kunnen hier ook geplaatst worden.

Bericht wordt vaak niet geplaatst

Berichtdoor Ilona » 13 Nov 2014, 10:12

Hoi,
Ik weet niet of ik de enige ben, maar bij mij wordt een bericht vaak niet geplaatst. Als ik druk op versturen, kom ik gewoon weer op 'forumindex' terecht en staat er dus ook niet dat ik mijn bericht kan bekijken, zoals er anders komt te staan. Na twee of drie keer, lukt het vaak wel (gelukkig blijft het bericht staan als je naar vorige gaat, dus hoef je het niet helemaal opnieuw te typen). Ik heb het idee dat dit vaker gebeurt wanneer ik het bericht eerst als voorbeeld bekeken heb, dan wanneer ik dat niet doe. Maar het is dus goed opletten bij mij of mijn bericht wel geplaatst wordt en het gebeurt geregeld dat ik over het hoofd zie dat het mis is gegaan.

Mochten er meer zijn, is dit misschien iets om naar te kijken. Mocht ik de enige zijn: dan zal het echt aan mijn computer liggen. Ik heb er alleen bij andere fora geen last van.
Gebruikers-avatar
Ilona
Gevorderde
Gevorderde
 
Berichten: 100
Geregistreerd: 13 Sep 2013, 11:33

Re: Bericht wordt vaak niet geplaatst

Berichtdoor SafeX » 13 Nov 2014, 11:00

Klopt, gewoon teruggaan naar de vorige pagina ... , en nog eens proberen ...
SafeX
Moderator
Moderator
 
Berichten: 14168
Geregistreerd: 29 Dec 2005, 11:53

Re: Bericht wordt vaak niet geplaatst

Berichtdoor Ilona » 14 Nov 2014, 10:03

Oke, dan ligt het in ieder geval niet aan mijn internet/laptop, etc. Dankje.
Gebruikers-avatar
Ilona
Gevorderde
Gevorderde
 
Berichten: 100
Geregistreerd: 13 Sep 2013, 11:33

Re: Bericht wordt vaak niet geplaatst

Berichtdoor Marco » 24 Feb 2015, 16:58

Hmmm, wel een gek probleem! Ik ben wel benieuwd of er meer mensen last van hebben, laat het even weten als het zo is, het liefst met browser en besturingssysteem erbij!
Groeten, Marco
Gebruikers-avatar
Marco
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 825
Geregistreerd: 19 Feb 2005, 12:50
Woonplaats: Leeuwarden

Re: Bericht wordt vaak niet geplaatst

Berichtdoor Ilona » 28 Feb 2015, 17:28

Marco schreef:Hmmm, wel een gek probleem! Ik ben wel benieuwd of er meer mensen last van hebben, laat het even weten als het zo is, het liefst met browser en besturingssysteem erbij!


Ik gebruik chrome op windows 7
Gebruikers-avatar
Ilona
Gevorderde
Gevorderde
 
Berichten: 100
Geregistreerd: 13 Sep 2013, 11:33


Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten

Wie is er online?

Er zijn in totaal 2 gebruikers online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 2 gasten (Gebaseerd op de gebruikers die actief waren gedurende 5 minuten)
De meeste gebruikers ooit tegelijkertijd online was 649 op 31 Okt 2014, 18:45

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten
Copyright © 2009 Afterburner - Free GPL Template. All Rights Reserved.