Wiskunde aan de RUG

Wil je wiskunde studeren? Of gewoon meer informatie over wiskunde als studie? Dit is de plek!

Wiskunde aan de RUG

Berichtdoor Bazzie » 18 Nov 2013, 16:45

Hallo mensen,

Na enige tijd op het forum rond te hebben geneusd. Heb ik mij toch maar even aangemeld, omdat ik wat vragen heb met betrekking tot een studie wiskunde.

Allereerst wat informatie over mijzelf. Momenteel zit ik in het derde jaar van mijn HBO studie werktuigbouwkunde en ben ik opzoek naar een studie die ik hierna kan doen. Een van de "mogelijkheden" zou de master in applied mathmatics zijn aan de RUG.

Helaas kan ik hier niet met een schakelprogramma terecht en zou ik de bachelor opleiding, à 3 jaar, eerst moeten voltooien. De extra tijd ten opzichte van andere schakelprogramma's is op zich geen probleem. De extra financiële kosten, na het behalen van de HBO bachelor, echter wel. Daarom moet ik zeker weten of ik de bachelor en master hier wil halen.

Graag zou ik dan ook ervaringen van jullie horen over de bachelor en/of master wiskunde (niet perse aan de RUG). Wellicht dat iemand ook nog een leuke truc weet om de studie kosten van een tweede bachelor enigszins te drukken.

Uiteraard ga ik ook nog een aantal college's volgen voordat ik mijn keuze maak. Dat is momenteel wat lastig, omdat ik in noord-Holland zit i.v.m. een stage.

Hopelijk willen jullie je ervaringen/tips met mij delen.

Bas
Bazzie
Nieuw lid
Nieuw lid
 
Berichten: 5
Geregistreerd: 15 Nov 2013, 09:23

Terug naar Wiskunde studeren

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten

Wie is er online?

Er zijn in totaal 2 gebruikers online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 2 gasten (Gebaseerd op de gebruikers die actief waren gedurende 5 minuten)
De meeste gebruikers ooit tegelijkertijd online was 649 op 31 Okt 2014, 18:45

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten
Copyright © 2009 Afterburner - Free GPL Template. All Rights Reserved.